Kontor

Beskrivning

Kontorshus i markplan med konferensrum och tillgång till ett större konferensrum. Ytorna kan delas av i mindre enheter. I byggnaden finns en förbindelse till en lokalbyggnad med industrilokaler. Ligger med sjöutsikt där Umeälven rinner ut i havet. Ett läge med närhet till natur och goda rekreationsmöjligheter med motionsspår, cykelled, skoterled och paddlings- eller långfärdskridskomöjligheter utanför knuten. Eller varför inte ta båten eller snöskotern till jobbet. Cateringrestaurant finns i huset med möjlighet att köpa matlådor. Thaivagn utanför knuten april-november.

Total yta

1000 m2. Kontorsytorna kan delas upp i mindre fungerande enheter från ca 120 m2 och uppåt.

Adress

Stenhuggaregatan 4

Byggår

1992

Ort

Holmsund

Parkeringsmöjligheter

Gott om parkeringar med motorvärmaruttag

Bredband

Fiber via Umeå Energi

Beskrivning

Lokalbyggnad i ett plan med förbindelse till en kontorsbyggnad. Indelad i några verksamhetslokaler från 70 m2 och upp till 600 m2. Byggnaden innehåller också en tvätthall för fordon. Tillgång till omklädningsrum finns i byggnaden. Tillgång till ett större konferensrum finns i kontorsdelen av byggnaden.
Ligger med sjöutsikt där Umeälven rinner ut i havet. Ett läge med närhet till natur och goda rekreationsmöjligheter med motionsspår, paddlings- eller långfärdskridskomöjligheter utanför knuten. Eller varför inte ta båten eller snöskotern till jobbet. På lunchen kan man ta en skridskotur eller en paddeltur.
Cateringrestaurant finns i huset med möjlighet att köpa matlådor. Thaivagn finns utanför knuten april-november. I industriområdet finns flera företag som kan hjälpa till med lossning och lastning.

Total yta

70-600 m2

Adress

Stenhuggaregatan 4A

Byggår

1973. Om och tillbyggd 1992.

Ort

Holmsund

Parkeringsmöjligheter

Gott om parkeringar med motorvärmaruttag

Bredband

Fiber via Umeå Energi

Beskrivning

Garagebyggnad i ett plan. Indelad i tre lokaler från 45 m2 och upp till 90 m2. Omklädningsrum och kontorsrum finns i byggnaden intill. Tillgång till ett större konferensrum finns också i angränsande byggnad.
Ligger där Umeälven rinner ut i havet. Ett läge med närhet till natur och goda rekreationsmöjligheter med motionsspår, cykelled, skoterled och paddlings- eller långfärdskridskomöjligheter utanför knuten. Eller varför inte ta båten eller snöskotern till jobbet.
Cateringrestaurant finns i intilliggande byggnad med möjlighet att köpa matlådor. Thaivagn utanför knuten april-november. I industriområdet finns flera företag som kan hjälpa till med lossning och lastning.

Total yta

45-97 m2

Adress

Stenhuggaregatan 4B

Byggår

1970

Ort

Holmsund

Parkeringsmöjligheter

Gott om parkeringar med motorvärmaruttag

Bredband

Inget bredband finns indraget i byggnaden

Har ni strul eller något fel i fastigheten?
Vi förvaltar er fastighet med största omsorg och erfarenhet.