Umeå

Beskrivning

Fastigheten ligger på Tomtebo i Umeå och är flyttad från Robertsfors 1996. Den består av flera olika mindre huskroppar. Det är lite radhustyp på lägenheterna för alla har egen ingång direkt utifrån och mycket generöst tilltagna balkonger. Köken är väl tilltagna både vad avser yta och utrustning i alla lägenhetsstorlekar med plats för köksbord med minst fyra stolar och fullstor separat kyl och frys. I ettorna är diskmaskin tillval. Det finns tvättmaskin och torktumlare i alla lägenheter.

Hyresgästen betalar för uppvärmning, tappvarmvatten och VA.  Alla lägenheter har en egen frånluftsvärmepump med vattenburna radiatorer och egen vattenmätare. Man betalar alltså bara för sin egen förbrukning. Det gör att man helt på eget initiativ kan välja inomhustemperatur, hur stort luftflöde man vill ha och hur mycket vatten man förbrukar. Det gör att man har stora möjligheter att själv påverka såväl komfort som boendekostnad.

Fastigheten ligger med närhet till friluftsområdena kring Nydalasjön men även relativt nära till sjukhuset och universitetet. Matvarubutik finns 600 m bort.

Adress

Stenhuggaregatan 4

Ort

Holmsund

Byggår

1992

Antal lägenheter

32

Storlekar

1-4 rok

Bredband

Fiber via Umeå Energi

Parkeringsmöjligheter

Gott om parkeringar med motorvärmaruttag

Tvättstuga

Nej, varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare

Har ni strul eller något fel i fastigheten?
Vi förvaltar er fastighet med största omsorg och erfarenhet.