Fastigheter

Våra lägenheter

Team Öhman Fastigheter erbjuder fräscha och väl underhållna hyresbostäder på tre orter i Västerbotten – Umeå, Holmsund och Robertsfors. I de flesta av våra fastigheter tillämpar vi kallhyra. Det innebär att du i större grad kan påverka ditt boende både till kvalitet och kostnad genom att du själv kan välja till exempel vilken inomhustemperatur du vill ha. Du kan sänka dina boendekostnader genom att vara försiktig med vattenförbrukning och liknande.

Som hyresgäst har du ett förhållandevis bekymmersfritt boende. Du behöver inte bekymra dig om att klippa gräs, måla fönster och allt annat underhåll och reparationer som ett ägande annars ofta innebär. En av våra stora drivkrafter är att skapa förutsättningar för att du som hyresgäst ska trivas hos oss. Vi arbetar varje dag med att göra vår service och din vardag komfortabel.

 

Avflyttande hyresgäster tackar oss ofta extra för den goda service och kontakt som vi upprätthåller med våra hyresgäster och det ser vi som ett kvitto på att vi lyckas. Vi är inte ett större företag än att du kan räkna med att bli igenkänd som hyresgäst.

Våra lokaler

Team Öhman Fastigheter kan erbjuda lokaler för kontor, industri och lager på två orter i Västerbotten – Holmsund och Sävar.

 

Är du redo att utveckla din verksamhet? Hos oss hittar du unika lokaler med mycket känsla och karaktär. De är lämplig för försäljning, tillverkning eller lager. Vi har lokalen med goda in och utlastningsmöjligheter. Lokalerna finns även med kontor, konferensrum och passande personalutrymmen ihop med goda produktions- och monteringsytor. Vi hjälper till att anpassa lokalen för dina behov.

Tomter

Titel här

Informativ text här.

Titel här

Informativ text här.

Har du strul med något i din lägenhet eller lokal?
Vi förvaltar våra fastighet med största omsorg och erfarenhet.